ENERGETIC FACELIFT

een gezondere en vitalere uitstraling

 Rust in je hoofd en lichaam 

ENERGETIC FACELIFT

De Access Energetic Facelift is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness® die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een Facelift alleen. De energieen waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren.

Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en fijne lijntjes. En dit alles zonder operaties, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek. Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit.

Buiten dat is het ook nog eens zeer ontspannend voor Body & Mind! Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Hoeveel oordelen gebruik jij onbewust tegen jouw lichaam? Hoe zou het zijn om die met gemak en plezier los te laten? De energie stroomt naar de plekken waar nodig! Dus in het gehele lichaam;
 

– het ontspant en ontstressed het gezicht en hele lichaam
– het werkt ook op alle organen
– het grootste orgaan is de huid, deze wordt weer stralend
– het werkt op het botstructuur
– het werkt op DNA niveau, op cellulair niveau
– het vertraagd het verouderings proces
– vermindering van diepe rimpels en lijnen
– versteviging van de huid
– minder oordeel naar eigen lichaam en dat van anderen
– gezondere en vitalere uitstraling En letterlijk en figuurlijk “Lekkerder in je vel zitten “